тие од 11.09.17

Се одвикнуе чоек од алкохол и иде у кафана -Мајсторе као и обично, дупло вињаче? -А не, не пијам више, сокче. -Опа а какво? -А шо има раз...
Read More

тие од 07.09.17

Нема машко/женски работи. Кој станува прв прави кафе за двајцата. Кој е втор мести кревет и отвара да се луфтира. — Ибе Паликуќа (@Ibe_Pa...
Read More

тие од 30.08.17

не гледам гот е новото немам фб кое беше новото јас сум веган кое беше новото немам мобилен кое беше новото не се бричам итн итн — Пердуф...
Read More

тие од 26.08.17

Сопругата ми направи кафе сабајлево и ми го донесе во кревет. Потоа ми намигна. Никогаш не сум бил толку уплашен да испијам нешто. — Плув...
Read More

тие од 25.08.17

Сум твитал и дебатирал на темата и сеуште стојам зад ставот дека дете без улично образование е половина дете. Не ги сакатете децата! — Др...
Read More

тие од 20.08.17

Она кога ќе седнеш само на 5 минути... и наеднаш цела сила ти отишла во каучот и нема шанса да станеш. А не си ни знаел дека си уморен. —...
Read More